Vrijwilligers gezocht!

*BELANGRIJK NIEUWS!!!*
Hallo beste mensen,
Wij zijn opzoek naar creatieve vrijwilligers voor de knutselclub op de vrijdag middag van 14:30 tot 15:45. Helaas moeten wij mededelen dat dit bericht ons laatste redmiddel is voor de knutselclub. Op dit moment is er nog maar 1 vrijwilliger voor de knutselclub.
Als wij geen nieuwe vrijwilligers vinden, dan kunnen wij helaas niks anders dan de knutselclub te STOPPEN, en dit zouden wij natuurlijk vreselijk vinden om na 25 jaar te stoppen met de knutselclub, want dan kunnen er geen kindjes meer knutselen met onze gezellige vrijwilliger, u laat dit toch niet gebeuren?
Wilt u vrijwilliger worden, mail ons dan naar seveneleven@quicknet.nl (de avond club blijft gewoon doorgaan, hoewel ook die tekort vrijwilligers heeft).
Graag delen!
HELP ONS EN DE KINDEREN!!!