Komende activiteiten bij Seven Eleven

Allereerst de beste wensen voor 2018!

Vrijdag 5 januari 2018 zijn we gesloten ivm kerstvakantie.

Zaterdag 6 januari 2018 staan we bij de Deen om uw lege statiegeld flessen in ontvangst te nemen, hiermee halen we geld op om weer leuke activiteiten voor de jeugd te doen.
We staan er van ongeveer half 9 tot een uur of 16.Vrijdag 12 januari 2018 hebben we ‘s avonds een darttoernooi. Bij de knutselclub is dit nog niet bekend. Dit wordt z.s.m. bekendgemaakt via deze site en facebook.

Vrijdag 19 januari 2018 is de avondclub gesloten ivm het opbouwen van de lanparty. Bij de knutselclub is de activiteit nog niet bekend. Dit wordt z.s.m. bekendgemaakt via deze site en facebook.

Zaterdag 20 januari 2018 hebben we de jaarlijks terugkerende LAN Party! Dit is dan geen avondje, maar een hele dag van 10 uur ‘s ochtends tot maar liefst half 11 ‘s avonds lekker gamen met en/of tegen elkaar in diverse spellen. De kosten zijn € 10,- voor leden en voor niet leden € 12,50.
Hierbij is het middag en avondeten inbegrepen. Graag willen we wel van te voren weten wie er komen, zodat we met het inkopen voldoende eten kunnen halen.

Je mag natuurlijk je eigen computer meenemen, maar mocht je deze niet lenen, of heb je geen computer? geen probleem, we hebben er voldoende staan. Ook hierbij geldt dat we graag willen weten wie er dan een computer wilt lenen, zodat we die alvast kunnen neerzetten.